تبلیغات
news-iran-tv - طرز تهیه بیسکویت آجیلی با آجیل عید



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:دوشنبه 3 مهر 1396-01:41 ب.ظ

نویسنده :بهترین وبلاگ Ž

طرز تهیه بیسکویت آجیلی با آجیل عید


طرز تهیه بیسکویت آجیلی با آجیل عید

اگر از آجیل عید شما اضافه مانده است و میخواهید آنها را مصرف کنید میتوانید با استفاده از آجیل باقیمانده خود یک بیسکویت بسیار شیک و مجلسی و خوشمزه تهیه کنید . با ماهمراه باشید تا شما را با طرز تهیه بیسکویت آجیلی آشنا کنیم

بیسکویت بادام زمینی، بیسکویتی که با آجیل های مانده عید می توانید درست کنید و بسیار خوشمزه است .امیدوارم این بیسکویت را بپزید و از طعم خوش آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید

احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام زمینی هم داشتید، آنها را جدا کنید و در تهیه این بیسکویت خوشمزه استفاده شان کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه بیسکویت بادام زمینی

آرد الک شده : 200 گرم

کره : 150 گرم

پودر قند : 100 گرم

زرده تخم مرغ : 1 عدد

پودر کاستارد : 2 ق س

بیکینگ پودر : یک هشتم ق چ

مواد مورد نیاز رویه بیسکویت بادام زمینی

کره : 100 گرم

خامه : 50 میلی لیتر

بادام زمینی : 150 گرم

شکر قهوه ای : 100 گرم

شربت طلایی : 1 قاشق سوپ خوری

روش پخت بیسکویت بادام زمینی

1 – داخل کاسه ای کره، پودر قند و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

2 – آرد، پودر کاستارد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید، سپس به مخلوط کره و زرده تخم مرغ افزوده و به وسیله انگشت مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.

3 – با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف باز کرده و کف قالب مربعی شکل به ابعاد 22 سانتی متری پهن کنید.بعد با استفاده از چنگالی سوراخ هایی روی آن ایجاد کنید.

4 – قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

5 – قالب را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

6 – برای تهیه رویه بیسکویت؛ شکر قهوه ای، شربت طلایی، کره و خامه را داخل کاسه ای مخلوط کرده و به مدت 3 دقیقه روی حرارت بکذارید تا بجوشد. بعد بادام زمینی را به آن افزوده و از روی حرارت بردارید.

7 – مواد رویه را روی بیسکویت بریزید و مجدد در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید.

برای تهیه شربت طلایی

100 گرم شکر را داخل قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس 2 قاش سوپخوری آب روی آن بریزید و آن را مداوم هم بزنید تا شکر ذوب شده و کاراملی رنگ شود. بعد به تدریج 3 پیمانه آب جوش به آن افزوده و بگذارید تا یکنواخت شود. سپس 400 گرم شکر را به آن افزوده و آن قدر هم بزنید تا شکر و آب حل و شربت غلیظ شود.

1 عدد لیموترش را به چهار قسمت تقسیم کنید و دو قسمت آن را درون قابلمه حاوی مواد بیندازید. بعد بهمدت 45 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا جابیفتد. سپس لیمو را درآورده، آن را از صافی رد کنید و درون شیشه ای بریزید.

این شربت در جای خنک قابل نگهداری می باشد (این شربت در کشورهای اروپایی و آمریکایی به صورت صنعتی تولید می شود.) به عبارتی دیگر شربت طلایی، یک مایه غلیظ است که از شکر درست می شود. این مایه رنگ کهربایی دارد و جایگزین مناسبی برای عسل است.



لینک منبع

مطلب طرز تهیه بیسکویت آجیلی با آجیل عید در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :طرز تهیه بیسکویت آجیلی با آجیل عید
http://mofidestan.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%b3%da%a9%d9%88%db%8c%d8%aa-%d8%a2%d8%ac%db%8c%d9%84%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a2%d8%ac%db%8c%d9%84-%d8%b9%db%8c%d8%af/

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر