تبلیغات
news-iran-tv - فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 9 مهر 1396-08:47 ق.ظ

نویسنده :بهترین وبلاگ Ž

فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی


مجله سرآشپز: با به کارگیری این نکات، آشپزی برایتان راحت تر خواهد شد.

فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی

• اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال سر آن را ببرید؛ مدت بیشتری تازه می ماند و پلاسیده نمی شود.

• خش های ظرف های شیشه ای را می توانید با خمیر دندان صیقل داده و محو کنید.

• اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (به خصوص به شیوه بیفتک) کمتر سفت می شود. همچنین اگر روی گوشت مخلوط سرکه و روغن زیتون بمالید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید، بهتر ترد می شود.

• اگر می خواهید طعم گوجه فرنگی در حین پخت حفظ شود، یک دوم قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.

• گذاشتن مقداری جوش شیرین در یخچال باعث می شود که بوی بد آن از بین برود.

• اگر می خواهید زمان نگهداری موز بیشتر شود، باید آن را در ورق آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.

• اگر می خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را 12 ساعت در آب نمک خیس کنید. سپس بشکنید.



لینک منبع

مطلب فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی
http://mofidestan.ir/%d9%81%d9%88%d8%aa-%d9%88-%d9%81%d9%86-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d8%af%d8%b1%d8%af-%d8%a8%d8%ae%d9%88%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c/

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر